Mmange går med en forestilling om, at hypnose er overdrevet og ikke virker. Men jeg har se ved hypnose Vejle, hvislken effektd et har på både store og små effekter. Jeg dejrejer sig om alt fra fobier til rygestp og vægttab. Faktisk er der foretaget flere studier, der viser effekttine af hypnose. I USA bliver hypnose brugt til smertelafhjælpning på sygehise. Hypnotiapi ved J-hypnose, har en historie, hvor det er dokumenteret at virkningen er til stede. der er lavet flere undersøgelsen på dette:

Her en videnskabelig uddrag ef en artikel:

Udtrykket “hypnose” er et afledt af “hypnose”. Ordet “hypnose” blev foreslået i begyndelsen af ​​1820’erne af Étienne Félix d’Henin de Cuvillers, selv afledt af adjektivet “hypnose”, der betyder søvn og er blevet brugt medicinsk. Efter at have udgivet på engelsk i 18 3 værket af den skotske kirurg James Braid Neuropnology; eller den neurologiske søvnkrise, der anses for at være relateret til dyremagnetisme, spredte udtrykket “hypnose” sig blandt franske læger for at betegne søvn eller søvngængeri induceret frivilligt og falsk. Vi taler ikke længere om magnetisk søvn (forårsaget af manipulation af magnetisk væske), men hypnotisk eller “hypnotisk” søvn. I midten af ​​det 19. århundrede blev udtrykket “magnetisk søvn” nogle gange brugt i Frankrig. Forkortelsen “hypnosis” dukkede op på fransk omkring 1880, først for at henvise til hypnotiske tilstande, derefter til forskellige procedurer ved brug af hypnotiske tilstande (medicinsk hypnose, hypnose. klinisk, juridisk hypnose, scenehypnose).

 

SPØRGSMÅL TIL HYPNOSE

Skulle du have sprøgrsmål til hypnose, og dens virkning, er jeg altid at trække, også ude for alm. åbningstid- du skal ikke gå med uforløste sprørsmså. mint ner er 30503503 eller [email protected]. Du har også mulighed for at få en samtale, også hvis du skulle have sprøgsmål til hypnoseterapi Vejle Vekæe, gansek uforpligtigende. Meg nusk, at hypnose ikke er så hokus-pokus og det er velkokumetnteret og som sagt stiller jeg mig genr til rådighed.

By admin