Mangler du en ny kaffemaskine? Så det er vigtigt først at tage stilling til, om det er en fuldautomatisk kaffemaskine, filterkaffemaskine eller en espressomaskine du har dine præferencer ved. Derudover spiller mange andre faktorer en rolle. Læs mere om valg af den rigtige kaffemaskine her.

Hvor dyr skal de være?

Efter du har besluttet dig for kaffemaskinetypen, så skal du tage stilling til dit budget. Der findes et bredt udvalg af kaffemaskiner på markedet, lige fra meget billige modeller til omkring 300 kr., til top espressomaskiner, der koster helt op til 30.000 kr.

Har du jævnligt gæster, skal du måske vælge en  bedre model, der har stor kapacitet, mens  hvis du kun skal bruge den hver morgen, skal du vælge en billig kaffemaskine. Det første skridt er at beslutte, hvad god kaffe betyder for dig.

Hvad betyder god kaffe for dig?

Hvis du kan lide espresso, så vælg en espressomaskine i stedet for en almindelig kaffemaskine. Hvis du kan lide mælkeagtige kaffedrikke, bør du vælge en model med mælkeskummer og om muligt mælkebeholder.

Hvis du kan lide filterkaffe, kan du få noget billigere, fordi det ikke koster nær så meget som en espressomaskine. Standard kaffemaskiner fås med eller uden kværn, men det kan være en god idé at vælge en model med kværn, så du ikke skal kværne bønnerne i hånden. Alternativt kan du vælge en kaffemaskine udstyret med en kaffekværn eller en separat manuel kaffekværn ved siden af.

Hvad med kapselmaskiner

Hvis du er til en lidt nemmere brygning, så er en kapselmaskine måske for dig. Kapsler fra Nespresso for eksempel giver dig en ensartet kop kaffe hver gang, hvor du kan være sikker på kvaliteten er der. De fleste er bange for at hvis de binder sig til en nespresso maskine, så er de også låst fast på de samme kaffekapsler resten af deres liv. Det var engang sandt, men ikke mere.  Du kan nu få et bredt udvalg af kaffekapsler til din kapselkaffemaskine.

Hvis du leder efter en ny espressomaskine, filterkaffemaskine eller fuldautomatisk kaffemaskine, så kan du se et stort udvalg her

By admin