Når det kommer til vinterfrakker til mænd, kvinder, piger og drenge, bør fokus på en varm vinterfrakke være af største vigtighed for både forældre, børn, mænd og kvinder. Sagen ved vinterfrakker er, at de fleste af dem bare ikke er særlig gode til netop dette. Du kan sagtens gå i H&M eller andre prisvenlige tøjkæder og købe en vinterjakke til under 1.000 kroner. Her skal du dog ikke forvente, at den skal være varm, ikke forvent heller ikke, at den passer godt, og forvent ikke, at den er særlig stilfuld. Men måske den passer dig godt?

En godt velegnet vinterjakke er en varm jakke. Det hele starter med den type materiale, du finder inde i jakken. Mange vinterjakkerjakker leveres med en slags syntetisk isolering, som ikke er synderligt godt for din kropstemperatur og åndbarhed. Ønsker du noget materiale som bare fungerer, som altid holder dig varm og som du ikke kan gå forkert med – gåsedun. Du skal også overveje indersiden af ​​jakken, der rent faktisk berører din hud. Det skal normalt indeholde et behageligt let polyestermateriale, så du føler dig varm og ikke absorberer fugt, hvis du tilfældigvis sveder (chancerne er, at hvis du laver noget hårdt arbejde, som at feje indkørslen for sne, vil du sandsynligvis svede relativt hurtigt).

På samme tid bør du også overveje at efterlade nok plads til at flere lag på. At have flere lag på indebærer at tilføje lag tøj under en vinterfrakke for at give yderligere lag af varme. Flere lag er et must for vintersport, men anbefales også til generel overlevelse gennem vinteren. Flere lag handler ikke kun om at at have flere lag t-shirts på. Det første lag skal være en polyester eller syntetisk materiale, der holder fugt væk fra din krop, ligesom en sportstrøje. Det næste lag skal være et let bomuldsbaseret materiale eller hybrid bomuldspolyester til varme- og fugttransportering. Det skal være alt hvad du har brug for plus den varme frakke over toppen. 3 lag er det optimale. Du skulle aldrig have for meget plads på indersiden af ​​jakken, det er her kold luft kan skjule og nedkøle dig ganske hurtigt. Du vil altid have, at lagene med tøj og mellemrummet mellem tøj og jakken skal være ret smalt.

Den ydre skal på jakken skal altid være et vind- og vandtæt åndbart materiale.Ikke fald i fælden og køb den billigste jakke, der siger “vandafvisende” eller “vandtæt”; vælg vandtætte jakke som du ved fungerer, såsom Goretex. Næste gang du havner i sne eller regn,, takker du dig selv for at have brugt lidt ekstra på det vandtætte materiale!

Author

Write A Comment