Som festivalentusiaster strømmer til Bork Festival for at opleve en magisk blanding af musik, kunst og fællesskab, er der en unik mulighed for dem, der søger en ekstraordinær festivaloplevelse – Camp Deluxe. Dette eksklusive overnatningsområde er skabt for dem, der ønsker det ultimative i luksus og komfort under åben himmel.

Faciliteter på Camp Deluxe

Camp Deluxe er ikke som de andre festivalcamps. Her får du adgang til strøm til din campingvogn, frie bade og eget badeværelse. Det er en oase af renlighed og ro midt i den pulserende festival atmosfære. Omgivelserne er velplejede og indbydende, skabt til at give dig en afslappende og komfortabel oplevelse.

Musik og ro om natten

Hvis du foretrækker en mere fredelig atmosfære om natten, er Camp Deluxe det rette valg. Mens festivalpladsen kan være fyldt med musik og festligheder, tilbyder Camp Deluxe et roligt tilflugtssted. Fra kl. 2. til kl. 7 om natten kan du nyde stilheden og hvile uden forstyrrelser fra vilde fester.

Særlige faciliteter til familier

Camping med familien på Bork Festival er mere end blot et sted at overnatte. Det er en mulighed for at fordybe sig i festivalens energi og samtidig nyde alle fordelene ved at være sammen som familie. Området er designet med familiens behov i tankerne, med rummelige standpladser og faciliteter, der gør det lettere at skabe en hjemlig atmosfære midt i festivalens travlhed. 

By admin