Hvor mange nætter om ugen har du en familie middag hjemme? Ifølge en undersøgelse spiser kun én ud af fire familier middag sammen hver dag. Det plejede at være normen, men nu er det en ting fra fortiden på grund af den travle hverdag.

De fleste familier er optaget. Så optaget, at spise måltider derhjemme sammen er meget vanskeligt. Denne kategorier kan de fleste familier sættes ind i. En måde, nogen familier forsøger at være anderledes på, er at spise middag hver dag dagligt. Indrømmet, nogle gange er familiens middage lige så enkle som sandwich eller rugbrødsmadder – men det er ikke det vigtigste. Essensen er, at man har familiemiddage konsekvent.

Family Eating Meal Together In Kitchen

At være sammen til måltider derhjemme er noget, børn er afhængige af. Det giver børn mulighed for at dele hvad de har på hjerte og giver en døråbning i deres liv. Her er 4 praktiske måder at få dette til at ske.

  1. Lav en familie måltidsplan sammen.

“Mislykkes du med at planlægge, planlægger du at mislykkes.” En af de største afskrækkere til familie middag hjemme er manglen på en plan. Sæt dig som familie og kortlæg en grundlæggende måltidsplan for ugen. Det behøver ikke at være uddybende. Du vil muligvis gerne medtage en “rester” maddag eller en “morgenmad” aftensmad, hvor du kan opvarme rester eller spise hurtig morgenmadsmad på travle aftener.

  1. Sæt et fast tidspunkt, hvor middag serveres.

Når du planlægger måltiderne for ugen, vil du også planlægge den ideelle tid, du får dem. Og læg det i dine kalendere – både personlig og familie. Forældre og børn må måske sætte nogle grænser for at få dette til at ske. Det gør det mere udfordrende, når det ikke er i kalenderen.

  1. Vælg yndlingsspil eller samtale startere.

Gør tiden sammen sjov. Tag “hvordan var din dag” samtale og drej den til “Høj / Lav” eller noget andet. Dette vil få hele familien til at forudse at have middag sammen hver dag såvel som skabe nogle gode minder.

  1. Lav forberedelse og oprydning en familie-ting.

Hvis du vil holde gang i familiemiddagen, skal du gøre det håndterbart for alle. Hvis en person har planlægning, forberedelse, madlavning og oprydning opgaver helt for sig selv, kan du satse på at det ikke holder ved, og familie middage begynder at blive en ting fra fortiden. Tildel alle en opgave eller flere opgaver, uanset deres alder og sørg for at arbejd sammen om tingene.

Author

Write A Comment